РАБОТИЛНИЦА ЗА REAL TIME PCR

file5

На 8.05.2019 год. на Технолошкиот факултет при УМТ се одржа работилница на тема Real Time PCR и негова примена во откривање на Legionella sp. Станува збор за една исклучително моќна машина која може да се користи за контрола на квалитетот Read More …