СТУДЕНТИТЕ НА УМТ ‘ДОДЕЛИЈА’ ДАТУМ НА ЗЕМЈАТА ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ,СО ЦЕЛ ДА СЕ СТОПИРА ИСЕЛУВАЊЕТО НА МЛАДИТЕ

3

Скопје, 14.05.2019 Студентите на Универзитетот “Мајка Тереза” во Скопје, Студиска програма за европски студии, во рамките на Европскиот месец, организираа “Симулација на Самитот од 20 и 21 јуни 2019 година на Европскиот совет”, а по дискусијата за напредокот на Република Северна Македонија во исполнувањето на Read More …