СТУДЕНТИ ОД УМТ ЈА ПОСЕТИЈА КОМПАНИЈАТА “АРТЕЛОР МИТТАЛ” ВО СКОПЈЕ

viber image 2019-05-15 , 14.58.54

Скопје, 15.05.2019 Студентите од трета година на Техничкиот факултет, студиската програма “Механичко инженерско и менаџмент”, реализираа теренска настава во фирмата Арчелор Митал во Скопје. Посетата беше реализирана во рамките на предметот ” Moulding tools со обликување”, во четвртиот семестар, кој професор Доц. Д-р Read More …