АКТИВНОСТИ НА УМТ ОБЈАВЕНИ ВО ЕУРОЊУС

2

Скопје, 27.05.2019 Активноста на студентите од програмата “Европски студии” на УМТ, која се одржа во рамките на месецот на Европа, стигна до вестите на европскиот медиумски магнат Еуроњус. “Симулација на Самитот од 20 и 21 јуни 2019 година на Советот на Европа”, организиран од страна на професорката Дренуша Камбери, го добивниманието на европскиот медиум, откако на состанокот се Read More …