Покана за јавна дискусија: “НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КОНЦЕПТОТ ЗА ЕДНО ОПШТЕСТВО И ИНТЕРКУЛТУРАЛИЗМОТ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА”

Baner-UNT-1024x379

Универзитетот ‘Мајка Тереза’ во Скопје ВЕ ПОКАНУВА На  јавна  дискусија во врска со нацрт-текстот на: “НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КОНЦЕПТОТ ЗА ЕДНО ОПШТЕСТВО И ИНТЕРКУЛТУРАЛИЗМОТ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА” Воведни обраќања ќе имаат ректорот на УМТ, проф. Д-р. Азиз Положани, г.Петар Атанасов, заменик-министер Read More …