УМТ го одржа традиционалниот семинар со академскиот кадар

DSC_0521

Скопје, 23.09.2019 година Во пресрет на новата академска година 2019/2020 година, Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје денес го одржа традиционалниот семинар со академскиот кадар, кој годинава ја разработи темата: ‘Искуства, предизвици и визии за развој на студиските програми‘. Воведно обраќање на семинарот одржа ректорот на УМТ, проф. Д-р. Азиз Положани, а посебен гостин на Read More …