УМТ ВО НОВАТА АКАДЕМСКА ГОДИНА СО 700 НОВИ СТУДЕНТИ

DSC_0715

  Скопје, 01.10.2019 Со свечена церемонија, Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје денес го одбележа почетокот на новата академска година 2019/2020, за четвртата генерација на студенти, чиј број достигна околу 700 оваа година, со што УМТ моментнално достигнува над 2000 година студенти, кои студираат на неговите пет факултети. На свечената церемонија, Read More …