Ви го преставуваме студентот Фахик Весели, најмладиот и најдобар спортист за 2018 година во Македонија

KARATISTI 3

Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје под свое крило го има каратистот Фахик Весели, претставник на Северна Македонија, член на Карате федерацијата, кој годинава се одлучил својата академска кариера да ја гради како студент на Факултетот за социјални науки, Студиска програма Read More …