УНИВЕРЗИТЕТОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ВО СКОПЈЕ ПОТПИША МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО АГЕНЦИЈАТА ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ

1

Скопје, 09 фебруари 2021 година – Ректорот Положани придружуван од претседателот на Сенатот и од генералниот секретар за време на состанокот со директорот Димовски потпишаа Меморандум кој има за цел проширување на меѓусебната соработка меѓу двете институции преку размена на Read More …