“Migrimet duhen hulumtuar”

migration1-537x350

UNT, themelohet “Qendra rajonale për demografi, migrim dhe mobilitet” Në kohët moderne, globalizimi dhe sfidat e shumëllojshme me të cilat po ballafaqohet shoqëria sot, na bën të vëmendshëm ndaj këtyre problematikave. Mbetet fakt se në shoqëritë e zhvilluara gjithnjë e Read More …