Ekipi UNT-së ska të ndalur..

DSC_0621

Sot Universiteti ynë vazhdoi me promovimin e fakulteteve dhe drejtimeve të tij. Promovimi i sotshëm shumë shpresëdhënës u realizua para nxënësve të shkollës së mesme”Marija Kiri Skllodovska”  dhe nxënësve të medreses së Shkupit”Isa Beu”. Ky promovim do të ishte i Read More …