Si të aplikojmë për punë praktike?

sssss

Trajnim njëditor: Si të aplikojmë për punë praktike?   Vendi: A308, Ndërtesa e Rektoratit, Universiteti Nënë Tereza Koha: 14:00 – 16:00 Data: 29.03.2018   Trajnimi ka për qëllim aftësimin e studentëve për të aplikuar në mënyrë të suksesshme dhe për Read More …