Shënimi i ditës ndërkombëtare të ujit

DSC_0997

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Ujit , Fakultetit i Shkencave Teknologjike pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, organizoi aktivitet me performancat laboratorike në hapësirat e Universitetit. Të pranishmit patën rastin të njihen me punën hulumtuese dhe eksperimentale të studentëve Read More …