Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, prezantoi programet studimore para maturantëve të shkollave të mesme në Strugë

123

Strugë, 28.03.2019 Një grup profesorësh nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, në kuadër të njoftimit të maturantëve me programet studimore që ofron UNT-ja, qëndroi në Strugë ku vizitoi shkollën e mesme profesionale ‘Niko Nestor’ dhe gjimnazin ‘Ibrahim Temo’. Maturantët e këtyre dy shkollave u informuan me Read More …