Aktiviteti “PEACE LETTERS”

DSC_0644

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave Sociale pranë Universitetit “Nënë Tereza” u organizua aktiviteti “PEACE LETTERS” me nismë të IPYG (International Peace Youth Group) nga Koreja e Jugut, dhe me angazhim të studentëve të UNT. Me anë të këtij organizimi, Read More …