FTESË PËR PJESËMARRJE

FB_IMG_1560168483158

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup ka nderin që të Ju fton të merrni pjesë në  ‘EKSPOZITËN VJETORE TË STUDENTËVE TË FAKULTETIT TË ARKITEKTURËS DHE NDËRTIMTARISË, PROGRAMI STUDIMOR: ARKITEKTURA DHE ARTET PAMORE’. Ftojmë stafin akademik, administrativ dhe gjithë dashamirët e artit dhe të bukurës të na bashkangjiten me Read More …