Ftesë për debatin publik “STRATEGJISË KOMBËTARE PËR ZHVILLIMIN E KONCEPTIT TË NJË SHOQËRIE DHE INTERKULTURALIZMIT NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË VERIORE”

Baner-UNT-1024x379

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup JU FTON Në Debatin publik lidhur me draft-verzionin e: ‘STRATEGJISË KOMBËTARE PËR ZHVILLIMIN E KONCEPTIT TË NJË SHOQËRIE DHE INTERKULTURALIZMIT NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË VERIORE’ Fjalime do të mbajnë Rektori i UNT-së Prof. dr. Aziz Pollozhani, z.Petar Atanasov Read More …