UNT PREZANTOI PROGRAMIN ERASMUS PLUS

DSC_0015

Shkup, 13.06.2019 Departamenti për marrëdhënie ndërkombëtare pranë UNT, prezantoi programin Erasmus Plus dhe procedurën për aplikim në thirrjen e hapur për mobilitet të studentëve, stafit akademik dhe administrativ të Universitetit Nëna Terezë në Shkup. Thirrja është e hapur deri me datë 24 qershor. Read More …