UNT fitoi projekt nga NATO

1280px-Flag_of_NATO.svg

Mirënjohje dhe kënaqësi e madhe për Universitetin Nënë Tereza në Shkup me rastin e miratimit të projektit nga NATO-ja të emërtuar si Anti Drones – Innovative concept for detecting and neutralise “killer-drones”. Projekti në fjalë, ka të bëj me sigurinë Read More …