Një delegacion i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, sot morri pjesë në ceremoninë e shënimit të 109 vjetorit të lindjes së nobelistes shqiptare Gonxhe Bojaxhiu- Shënjtores Nëna Terezë

DELEGACUIONI I UNT-SE NE NDERIM TE 109 VJETORIT TE NENES TEREZE

Shkup, 26.08.2019 Një delegacion i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, i përbërë nga Prorektori i UNT-së Prof. Dr. Rizvan Sulejmani, kryetari i Senatit të UNT-së Prof. dr.Blerim Saiti dhe pedagogë të këtij universiteti sot morri pjesë në ceremoninë e shënimit të 109 Read More …