‘ERASMUS +’ MOBILITET I KUADRIT AKADEMIK

5555555555555555555555

Gabrovë, Shtator 2019 Prorektori për Mësimdhënie dhe Profesor i UNT,  Prof. Inor. Dr. Zoran Trifunov nga 16 deri 20 shtator 2019 vizitoi Universitetin Teknik të Gabrovos në Bullgari, në kuadër të Programit ‘Erasmus +’ të Mobilitetit të Stafit Akademik. Profesori Read More …

UNT nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Sh.A. MEPSO

DSC_0953

Shkup, 02.10.2019 Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Shoqatën aksionare MEPSO, përmes së cilit do të zhvillohen mundësitë për bashkëpunim ndëristitucional. Dy nënshkruesit e Memorandumit, rektori i  Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof.dr. Aziz Pollozhani dhe drejtori i Sh.A. Read More …