UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

arlinda 1

Ua prezantojmë studenten Arlinda Dinarica, hendbollisten e klubit ‘Bashaksport’ nga qyteti turk Mardin  Pjesë e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, është edhe përfaqësuesja e Reprezentacionit shtetëror të Hendbollit Arlinda Dinarica. Arlinda vijon studimet në Fakultetin e Shkencave Sociale, Programin Studimor ‘Sporti dhe Read More …