NJË DELEGACION I UNT-së VIZITOI UNIVERSITETIN NË KEÇKEMET TË HUNGARISË

image

Një delegacion nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup vizitoi Universitetin ‘John Von Neumann’jnë Keçkemet, Hungari, një universitet me të cilin UNT ka marrëveshje bashkëpunimi. Delegacioni i përbërë nga Rektori i UNT-së, Prof. Dr. Aziz Pollozhani, Prorektori për Mësimdhënie, Prof. Dr. Inor. Zoran Trifunov dhe Dekani i Fakultetit të Read More …