TELEGRAM NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

logo word. png

Deri tek: Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup Rr..Slavej Planina, nr. 2, 1000 Shkup TELEGRAM NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI Dridhjet e mbrëmjes së kaluar nga tërmeti në Shqipëri që akoma po ndjehen, dridhen dhe vazhdojnë të lëndojnë zemrat tona. Stafi Read More …