UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

Ua prezantojmë studentët Vjollca Iljazi dhe Furkan Arifi, studentë të Programit studimor ‘Tekstil, dizajn dhe modelim’ Studentët e vitit të dytë të Programit studimor ‘Tekstil, dizajn dhe modelim’, që funksionon në kuadër të Fakultetit të Shkencave Teknologjike, pranë UNT-së Vjollca Read More …