STUDENTË NGA DREJTIMI INXHINIERIA E KOMUNIKACIONIT DHE TRANSPORTIT NË LIGJËRATË PROFESIONALE NË ODËN E ARKITEKTËVE DHE INXHINIERËVE TË AUTORIZUAR TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË VERIORE

soobrakjajno 1

Në Odën e arkitektëve dhe inxhinierëve të autorizuar, nga ana e Repartit të inxhinierëve të komunikacionit në bashkëpunim me Lidhjen e inxhinierëve të komunikacionit të Maqedonisë, u organizua ligjëratë profesionale nga lëmia e komunikacionit në temë: Rritja e sigurisë në Read More …