UNT ME AKTIVITETE HULUMTUESE

fotoooo

Anëtarët e ekipit hulumtues të projekti #EVIVA nga Universitetet “Nënë Tereza” dhe “Shën Kirili dhe Metodi” nga Shkupi, u takuan me përfaqësuesit e Agjencisë Kombëtare për Programe Arsimore Evropiane dhe Mobilitet në Maqedonin e Veriut, Gjatë takimit u shkëmbyen informacione të dobishme Read More …