Mbrojtjet publike

LAJMËRIM:Të mërkurën, 25.02.2020 me fillim në ora 11:00, në mësojtoren 308 në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Teknike, do të bëhet mbrojtja publike e punimit të magjistraturës të kandidatit Abdulla Ziberi me temë “Planifikimi i shpenzimeve, me theks të veçantë në përllogaritjen e shpenzimeve të cilësisë dhe shpenzimeve për arritjen e cilësisë në kompanitë bashkëkohore”.
Shkup, 18.02.2020, Fakulteti i Shkencave Teknike – Shkup.

LAJMËRIM: Të mërkurën, 22.01.2020 me fillim në ora 11:00, në mësojtoren 308 në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Teknike, do të bëhet mbrojtja publike e punimit të magjistraturës të kandidatit Onur Bekiri me temë “Analizë e strategjive të implementuara në krijimin dhe zhvillimin e produktit të ri nga kompanitë prodhuese në Maqedoninë e Veriut”.
Shkup, 14.01.2020, Fakulteti i Shkencave Teknike – Shkup.