Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

TELEGRAM NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

TELEGRAM NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

Deri tek: Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Shkup Rr..Slavej Planina, nr. 2, 1000 Shkup TELEGRAM NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI Dridhjet e mbrëmjes së kaluar nga tërmeti në Shqipëri që akoma po ndjehen, dridhen dhe vazhdojnë të lëndojnë zemrat tona. Stafi Read More ... ...
STUDENTË TË UNT-SË VIZITUAN PANAIRIN E LIBRIT NË TIRANË

STUDENTË TË UNT-SË VIZITUAN PANAIRIN E LIBRIT NË TIRANË

Tiranë, 16-17.11.2019 Nën organizimin e Unionit të Parlamentit studentor, studenti Bajram Ramadani me një grup studentësh të Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, gjatë fundjavës vizituan edicionin e 22-të me radhë të Panairit të librit në Tiranë, i cili mbledhë në Read More ... ...
STUDENTËT E INXHINIERISË SË MBROJTJES NË VEND TË PUNËS NË MËSIM PRAKTIK NË TERREN

STUDENTËT E INXHINIERISË SË MBROJTJES NË VEND TË PUNËS NË MËSIM PRAKTIK NË TERREN

Në përputhje me lëndën Vlerësimi i rrezikut në vendin e punës, studentët e Fakultetit të shkencave teknike, gjegjësisht të drejtimit Inxhinieria e mbrojtjes së ambientit jetësor dhe të punës, moduli Siguria dhe shëndeti në punë, të udhëhequr nga mësimdhënësit e Read More ... ...
NË UNT PËRFUNDOI ME SUKSES KURSI PRAKTIK NJËJAVOR PËR BIOINFORMATIKË

NË UNT PËRFUNDOI ME SUKSES KURSI PRAKTIK NJËJAVOR PËR BIOINFORMATIKË

Në prani të ambasadorit italian në Shkup, shkëlqësisë së Tij, Carlo Romeo sot Sot në universitetin ‘Nëna Terezë’ u bë ceremomia e ndarjes së çertifikatave për pjesëmarrësit në Kursin praktik për bioinformatikë, të cilin gjatë javës që lam pas, e Read More ... ...
NJË DELEGACION I UNT-së VIZITOI UNIVERSITETIN NË KEÇKEMET TË HUNGARISË

NJË DELEGACION I UNT-së VIZITOI UNIVERSITETIN NË KEÇKEMET TË HUNGARISË

Një delegacion nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup vizitoi Universitetin ‘John Von Neumann’jnë Keçkemet, Hungari, një universitet me të cilin UNT ka marrëveshje bashkëpunimi. Delegacioni i përbërë nga Rektori i UNT-së, Prof. Dr. Aziz Pollozhani, Prorektori për Mësimdhënie, Prof. Dr. Inor. Zoran Trifunov dhe Dekani i Fakultetit të Read More ... ...
111 VJET NGA KONGRESI I MANASTIRIT

111 VJET NGA KONGRESI I MANASTIRIT

111 vjet më parë, patriotë, intelektualë, klerikë, atdhedashës e liridashës shqiptar u mblodhën në Manastir për një qëllim të vetëm, standardizimin e alfabetit të gjuhës shqipe. Këtë takim historia e quajti Kongresi i Manastirit, ose Kongresi i Alfabetit, krijimi i Read More ... ...
UNT me rastin e Ditës Botërore të Shkencës organizoi kurs praktik ne Bioinformatikë

UNT me rastin e Ditës Botërore të Shkencës organizoi kurs praktik ne Bioinformatikë

Bioinformatics course program Bioinformatics Course Proposal Draft Agenda- Methods of Teaching Seminari me kurs praktik për bioinformatikë, të cilin gjatë kësaj javë do ta ndjekin profesorë nga institucione shtetërore të arsimit të lartë, institute shëndetësore si dhe institucione tjera të Read More ... ...
UNT ME SEMINAR SHËNON DITËN BOTËRORE TË SHKENCËS

UNT ME SEMINAR SHËNON DITËN BOTËRORE TË SHKENCËS

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, me rastin e Ditës botërore të Shkencës organizoi seminar trajnimi me certifikatë për Bioinformatikë, me trajnues Profesor Massimo Daugeti nga Universiteti i Sassarit, Itali. Share it with your friends... ...
UNIVERSITETI ‘NËNË TEREZA’ NË SHKUP ZHVILLOI SEMINARIN E DYTË SHKENCOR NDËRKOMBËTARË MBI INTERKULTURALIZMIN

UNIVERSITETI ‘NËNË TEREZA’ NË SHKUP ZHVILLOI SEMINARIN E DYTË SHKENCOR NDËRKOMBËTARË MBI INTERKULTURALIZMIN

Shkup, 08.11.2019 Me 14 punime shkencore dhe me prezencë të Ministrit të Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Hysni Ismaili sot Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup zhvilloi Seminarin e dytë shkencor ndërkombëtarë mbi Interkulturalizmin. Nikoqiri i seminarit, Rektori i UNT-së Read More ... ...
UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

Ua prezantojmë studenten Arlinda Dinarica, hendbollisten e klubit ‘Bashaksport’ nga qyteti turk Mardin  Pjesë e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, është edhe përfaqësuesja e Reprezentacionit shtetëror të Hendbollit Arlinda Dinarica. Arlinda vijon studimet në Fakultetin e Shkencave Sociale, Programin Studimor ‘Sporti dhe Read More ... ...
UNT viziton fabrikën e mishit UKA Komerc

UNT viziton fabrikën e mishit UKA Komerc

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup në kuadër të lëndës Operacionet Teknologjike II dhe Bazat e Inxhinierisë Ushqimore sëbashku me studentët e vitit të dytë dhe tretë të programit studimor Teknologji Ushqimore, realizuan një vizitë në fabrikën e mishit UKA Komerc Read More ... ...
UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

Ua prezantojmë studentin Fahik Veseli, sportistin e ri më të mirë për vitin 2018 në Maqedoni Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, në gjirin e vet ka tani edhe karatistin Fahik Veseli, përfaqësues i Reprezentacionit të Maqedonisë së Veriut, anëtar i Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn