Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

CEREMONIA E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK 2019/2020 – GJENARATA E KATËRT E STUDENTËVE NË UNT

CEREMONIA E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK 2019/2020 – GJENARATA E KATËRT E STUDENTËVE NË UNT

NJOFTIM PËR STUDENTËT E RINJ   CEREMONIA E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK 2019/2020 – GJENARATA E KATËRT E STUDENTËVE NË UNT   Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup njofton studentët e rinj se viti i ri akademik 2019/2020 fillon Read More ... ...
Doc. Dr. Stojan Kitanov vizitoi Universitetin e Klagenfurtit në Austri

Doc. Dr. Stojan Kitanov vizitoi Universitetin e Klagenfurtit në Austri

Profesori i UNT-së Doc. Dr. Stojan Kitanov në kuadër të programit për mobilitet të stafit akademik të Erasmus+ vizitoi Universitetin e Klagenfurtit në Austri. Së bashku me kolegët ai diskutoi për teknologjitë dhe metodat më të reja dhe inovative për Read More ... ...
GJIMNAZISTË NGA VENDI, GJERMANIA DHE SPANJA NË LIGJERATË PËR BARAZINË GJINORE NË UNTGJIMNAZISTË NGA VENDI, GJERMANIA DHE SPANJA NË LIGJERATË PËR BARAZINË GJINORE NË UNT

GJIMNAZISTË NGA VENDI, GJERMANIA DHE SPANJA NË LIGJERATË PËR BARAZINË GJINORE NË UNTGJIMNAZISTË NGA VENDI, GJERMANIA DHE SPANJA NË LIGJERATË PËR BARAZINË GJINORE NË UNT

  Shkup, 25.09.2019 Në kuadër të projektit Erasmus+, dje në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, qëndruan nxënës të shkollave të mesme nga vendi, përkatësisht nga Shkolla e Mesme Komunale “Sami Frashëri” nga Kumanova, si dhe gjimnazistë nga Gjermania dhe Spanja, Read More ... ...
Projekti eVIVA sot u prezantua para një grup studentësh në Universitetin Nënë Tereza nga koordinatorja Dr. Diturije Ismaili

Projekti eVIVA sot u prezantua para një grup studentësh në Universitetin Nënë Tereza nga koordinatorja Dr. Diturije Ismaili

Në kuadër të projektit Erasmus+ CBHE të titulluar “Enhancing and Validating service related competences in Versatile learning environments”- eVIVA në Universitetin Nënë Tereza në Shkup është realizuar fokus grup dhe intervista me përfaqesues të akademisë, biznesit dhe studentë.     Read More ... ...
UNT zhvilloi seminarin tradicional me stafin akademik

UNT zhvilloi seminarin tradicional me stafin akademik

Shkup, 23 shtator 2019 Në prag të fillimit të vitit të ri akademik 2019/2020, Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup zhvilloi sot seminarin tradicional me stafin akademik, i cili këtë vit shtjelloi temën: ‘Përvojat, sfidat dhe vizionet për zhvillimin e programeve të Read More ... ...
Studentët e UNT-së ndër 10 më të mirët në Programin Erasmus+ në Bullgari

Studentët e UNT-së ndër 10 më të mirët në Programin Erasmus+ në Bullgari

Ruse-Bullgari, shtator 2019 Dy studentët e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup Sumeja Idrizi dhe Fisnik Nuhi nga Programi studimor ‘Teknologjia e ushqimit’, mbaruan me sukses të jashtëzakonshëm semestrin në Universitetin ‘Angell Kançev’ në qytetin Ruse të Bullgarisë, ku dhe fituan çmimin për punimin më Read More ... ...
Afati i dytë i regjistrimeve në UNT vijon sipas parashikimeve

Afati i dytë i regjistrimeve në UNT vijon sipas parashikimeve

Shkup, 12 shtator 2019 Në Universitetin ‘Nënë Tereza’ në Shkup nga dita e djeshme vijon regjistrimi i maturantëve në afatin e dytë në pesë fakultetet e UNT-së, universitet i vetëm publik në gjuhën shqipe në kryeqytet. Afati i dytë i regjistrimit Read More ... ...
INFORMIM PËR KANDIDATËT E PRANUAR NË AFATIN E PARË TË REGJISTRIMIT

INFORMIM PËR KANDIDATËT E PRANUAR NË AFATIN E PARË TË REGJISTRIMIT

Shkup, 06.09.2019 Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup informon kandidatët e pranuar në afatin e parë të regjistrimit, që u zhvillua nga data 26 deri 30 gusht 2019, se të njejtët duhet të paraqiten në hapësirat e UNT-së dhe të bëjnë regjistrimin, si hapi Read More ... ...
5 Shtatori – Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë

5 Shtatori – Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë

Sot përkujtojmë 5 Shtatorin – Ditën Ndërkombëtare të Bamirësisë, të shpallur si e tillë nga Organizata e Kombeve të Bashkuara, për nder të bijës më të njohur të Popullit Shqiptar Gonxhe Bojaxhiut – Nënës Terezë e cila ndëroi jetë më 05.09.1997. Read More ... ...
UNT promovoi librin dedikuar Nënës Terezë ‘E kam në zemër popullin tem shqiptar’ të autorit Don Lush Gjergji

UNT promovoi librin dedikuar Nënës Terezë ‘E kam në zemër popullin tem shqiptar’ të autorit Don Lush Gjergji

Shkup, 04.09.2019  Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot  promovoi librin ‘E kam në zemër popullin tem shqiptar – bisedime me Shën Nënën Terezë’ të autorit Monsinjor Don Lush Gjergji, që njëherit është edhe biografi më i njohur i humanistes shqiptare me famë botërore. Rektori Read More ... ...
Profesori i UNT-së Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi morri pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare në Prishtinë

Profesori i UNT-së Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi morri pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare në Prishtinë

Prishtinë, Gusht 2019  Profesori i UNT-së Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi morri pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare që u mbajt nga data 19 deri më 30 Gusht në kryeqytetin kosovar, Prishtinë. Profesor Ibrahimi në paraqitjen e tij prezatoi ‘’Varietet në Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn