Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

Vijojnë regjistrimet në UNT, stafi universitar në shërbim të studentëve të rinj

Vijojnë regjistrimet në UNT, stafi universitar në shërbim të studentëve të rinj

Shkup, 29 Gusht 2019 Në ditën e katërt të afatit të parë për regjistrim, vijon me intensitet të shtuar regjistrimi maturantëve për studime në pesë fakultetet e UNT-së. Afati i regjistrimit përmbyllet nesër, e premte, 30 Gusht 2019. Interesim për të Read More ... ...
UNT ka filluar ofrimin e trajnimeve, kurseve dhe mësimdhënie përgatitore për fusha të ndryshme arsimore

UNT ka filluar ofrimin e trajnimeve, kurseve dhe mësimdhënie përgatitore për fusha të ndryshme arsimore

Shkup, 29. 08. 2019  Qendra për ndërmarrësi, edukim dhe transfer të teknologjive pranë Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup miratoi Plan për realizimin e orëve përgatitore në lëndë të ndryshme, siç janë: lënda matematikë, programim, gjuhë angleze, gjuhë shqipe, gjuhë maqedonase, ndërmarrësi dhe lëndë Read More ... ...
Profesori i UNT-së Prof. Dr. Bekim Fetaji zhvilloi ligjeratë në Konferencën e 8-të ndërkombëtare për teknologjitë e përparuara në Sarajevë

Profesori i UNT-së Prof. Dr. Bekim Fetaji zhvilloi ligjeratë në Konferencën e 8-të ndërkombëtare për teknologjitë e përparuara në Sarajevë

Sarajevë, 27.08.2019  Profesori i UNT-së Prof.dr. Bekim Fetaji gjatë vizitës së punës në Sarajvë të Bosnjë e Hercegovinës, në cilësinë e përfaqësuesit të UNT-së zhvilloi ligjeratë në Konferencën e 8-të ndërkombëtare për teknologjitë e përparuara (“8th International Conference on Advanced Technologies Read More ... ...
Rektori Pollozhani i takua me ekspertin spanjoll të turizmit Prof. Dr. Alfonso Vargas

Rektori Pollozhani i takua me ekspertin spanjoll të turizmit Prof. Dr. Alfonso Vargas

Prof. Dr. Alfonso Vargas nga Universiteti Huelva i Spanjës, ekspert i menaxhmetit të turizmit, u prit sot në një vizit pune nga Rektori i UNT-së, Prof. Dr. Aziz Pollozhani si dhe Dekani i Fakultetit të shkencave teknike, Prof. Dr. Agim Read More ... ...
Komuna e Çairit i jep në dispozicion UNT-së hapësira për veprimtari arsimore

Komuna e Çairit i jep në dispozicion UNT-së hapësira për veprimtari arsimore

Shkup, 26.08.2019  Rektori i UNT-së Prof. Dr. Azis Pollozhani sot takoi Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, me të cilin nënshkruan  kontratë me të cilën kjo komunë i jep në dispozicion të Universitetit “Nëna Terezë” hapësira për veprimtari arsimore pa Read More ... ...
Një delegacion i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, sot morri pjesë në ceremoninë e shënimit të 109 vjetorit të lindjes së nobelistes shqiptare Gonxhe Bojaxhiu- Shënjtores Nëna Terezë

Një delegacion i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, sot morri pjesë në ceremoninë e shënimit të 109 vjetorit të lindjes së nobelistes shqiptare Gonxhe Bojaxhiu- Shënjtores Nëna Terezë

Shkup, 26.08.2019 Një delegacion i Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, i përbërë nga Prorektori i UNT-së Prof. Dr. Rizvan Sulejmani, kryetari i Senatit të UNT-së Prof. dr.Blerim Saiti dhe pedagogë të këtij universiteti sot morri pjesë në ceremoninë e shënimit të 109 Read More ... ...
Interesim i lartë për regjistrim në Universitetin ‘Nënë Tereza’ në Shkup

Interesim i lartë për regjistrim në Universitetin ‘Nënë Tereza’ në Shkup

Shkup, 26 Gusht 2019 Në Universitetin ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot filloi regjistrimi i maturantëve në pesë fakultetet e UNT-së, universitet i vetëm publik në gjuhën shqipe në kryeqytet. Në ditën e parë të regjistrimit, që do të vijon deri Read More ... ...
UNT MIRËPRET STUDENTËT E RINJ

UNT MIRËPRET STUDENTËT E RINJ

К O N K U R S PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE NË CIKLIN E PARË DHE TË DYTË TË STUDIMEVE NË UNIVERSITETIN “NËNË ТEREZA” NË SHKUP NË VITIN AKADEMIK 2019/2020 Shkup, 22. 07. 2019 Universiteti “Nënë Тereza” në Shkup shpalli Read More ... ...
Konkurs për regjistrimin e studentëve në ciklin e parë dhe të dytë të studimeve në vitin akademik 2019/2020

Konkurs për regjistrimin e studentëve në ciklin e parë dhe të dytë të studimeve në vitin akademik 2019/2020

UNT MIRËPRET STUDENTËT E RINJ   К O N K U R S PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE NË CIKLIN E PARË DHE TË DYTË TË STUDIMEVE NË UNIVERSITETIN “NËNË ТEREZA” NË SHKUP NË VITIN AKADEMIK 2019/2020 Universiteti “Nënë Тereza” në Read More ... ...
UNT fitoi projekt nga NATO

UNT fitoi projekt nga NATO

Mirënjohje dhe kënaqësi e madhe për Universitetin Nënë Tereza në Shkup me rastin e miratimit të projektit nga NATO-ja të emërtuar si Anti Drones – Innovative concept for detecting and neutralise “killer-drones”. Projekti në fjalë, ka të bëj me sigurinë Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn