Pages from SHQ

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

Studentët e UNT-së ndër 10 më të mirët në Programin Erasmus+ në Bullgari

Studentët e UNT-së ndër 10 më të mirët në Programin Erasmus+ në Bullgari

Ruse-Bullgari, shtator 2019 Dy studentët e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup Sumeja Idrizi dhe Fisnik Nuhi nga Programi studimor ‘Teknologjia e ushqimit’, mbaruan me sukses të jashtëzakonshëm semestrin në Universitetin ‘Angell Kançev’ në qytetin Ruse të Bullgarisë, ku dhe fituan çmimin për punimin më Read More ... ...
Afati i dytë i regjistrimeve në UNT vijon sipas parashikimeve

Afati i dytë i regjistrimeve në UNT vijon sipas parashikimeve

Shkup, 12 shtator 2019 Në Universitetin ‘Nënë Tereza’ në Shkup nga dita e djeshme vijon regjistrimi i maturantëve në afatin e dytë në pesë fakultetet e UNT-së, universitet i vetëm publik në gjuhën shqipe në kryeqytet. Afati i dytë i regjistrimit Read More ... ...
INFORMIM PËR KANDIDATËT E PRANUAR NË AFATIN E PARË TË REGJISTRIMIT

INFORMIM PËR KANDIDATËT E PRANUAR NË AFATIN E PARË TË REGJISTRIMIT

Shkup, 06.09.2019 Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup informon kandidatët e pranuar në afatin e parë të regjistrimit, që u zhvillua nga data 26 deri 30 gusht 2019, se të njejtët duhet të paraqiten në hapësirat e UNT-së dhe të bëjnë regjistrimin, si hapi Read More ... ...
5 Shtatori – Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë

5 Shtatori – Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë

Sot përkujtojmë 5 Shtatorin – Ditën Ndërkombëtare të Bamirësisë, të shpallur si e tillë nga Organizata e Kombeve të Bashkuara, për nder të bijës më të njohur të Popullit Shqiptar Gonxhe Bojaxhiut – Nënës Terezë e cila ndëroi jetë më 05.09.1997. Read More ... ...
UNT promovoi librin dedikuar Nënës Terezë ‘E kam në zemër popullin tem shqiptar’ të autorit Don Lush Gjergji

UNT promovoi librin dedikuar Nënës Terezë ‘E kam në zemër popullin tem shqiptar’ të autorit Don Lush Gjergji

Shkup, 04.09.2019  Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot  promovoi librin ‘E kam në zemër popullin tem shqiptar – bisedime me Shën Nënën Terezë’ të autorit Monsinjor Don Lush Gjergji, që njëherit është edhe biografi më i njohur i humanistes shqiptare me famë botërore. Rektori Read More ... ...
Profesori i UNT-së Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi morri pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare në Prishtinë

Profesori i UNT-së Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi morri pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare në Prishtinë

Prishtinë, Gusht 2019  Profesori i UNT-së Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi morri pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare që u mbajt nga data 19 deri më 30 Gusht në kryeqytetin kosovar, Prishtinë. Profesor Ibrahimi në paraqitjen e tij prezatoi ‘’Varietet në Read More ... ...
Vijojnë regjistrimet në UNT, stafi universitar në shërbim të studentëve të rinj

Vijojnë regjistrimet në UNT, stafi universitar në shërbim të studentëve të rinj

Shkup, 29 Gusht 2019 Në ditën e katërt të afatit të parë për regjistrim, vijon me intensitet të shtuar regjistrimi maturantëve për studime në pesë fakultetet e UNT-së. Afati i regjistrimit përmbyllet nesër, e premte, 30 Gusht 2019. Interesim për të Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn