Pse UNT?!

Tre arsye pse duhet të studioni në UNT:

 

Programe të përqëndruara në karrierë: Programet tona të studimit janë të orientuara drejt së ardhmes në fusha kërkimore dhe inovative. Studimet ndërdisiplinore garantojnë që studentët tonë të zhvillojnë aftësi të nevojshme për sukses në karrierë në cilëndo lëmi që përzgjedhin. Pjesëmarrja e UNT-së në rrjetet e universiteteve më prestigjioze përmes programit Erasmus+ që mundësojnë shkëmbim të studentëve dhe stafit akademik për të qenë në rrjedhë me të arriturat më të reja shkencore. Ne jemi një hap para të tjerëve, praktikat më avangarde shkencore janë pjesë e programeve tona studimore. Motoja jonë është, “dija ju mundëson të njihni të sotshmen, inovacioni ju garanton të ardhmen”. E ardhmja është me ne.

 

Vendndodhja: I vendosur në qendër të kryeqytetit, UNT për studentët mundëson jetë akademike cilësore por edhe kulturore përmes kontakteve të afërta sa me institucionet shkencore e arsimore si motra aq edhe me ato shtetërore e kulturoro–zbavitëse. Të qenurit në qendër do të thotë që gjitha rrugët të përputhen në një pikë, tek Ju. Juve ju mbetet të zgjidhni rrugën që do të ndiqni. Për ne, sa më e gjerë është gama e mundësive për të zgjedhur aq më të gjerë janë kufijtë e lirisë. Nuk ka liri nëse nuk keni mundësi për të zgjedhur. Nëse dëshironi ardhmëri me shumë mundësi, studioni në UNT.

 

Diverziteti: Të bindur se në botën e integrimeve dhe globalizimit dallimet kulturore dhe gjuhësore janë vlerë shtesë, UNT ju garanton jetë studentore dhe akademike me laramani kulturore e gjuhësore. Për çdonjërin që dëshiron që nga një vend i vogël të përjetoj të bukurën e botës së integruar dhe globale çelësi që hap portat e kësaj bote është Universiteti Nënë Tereza në Shkup. Për ne vlen parulla “e tërë është kur i ke të gjitha”, të gjitha i gjeni në UNT.


 

Lajme & Aktivitete

UNT i ndanë titullin “Doctor

UNT i ndanë titullin “Doctor

Universiteti “Nënë ...
UNT dhe Universiteti i Prishtinës

UNT dhe Universiteti i Prishtinës

Universiteti “Nënë ...
Mësimi klinik në UNT, udhëzues

Mësimi klinik në UNT, udhëzues

Studentët e UNT-së ...
Senati zgjodhi rektorin e ri

Senati zgjodhi rektorin e ri

Sot me datë 26 ...
OJQ “Legis” në bashkëpunim me
Filloi konstituimi i organeve të
Në UNT hapet për publikun

Në UNT hapet për publikun

Në bazë të marr ...
UNT marrëveshje bashkëpunimi edhe me

UNT marrëveshje bashkëpunimi edhe me

Universiteti “Nënë ...
UNT në bashkëpunim me QMBN

UNT në bashkëpunim me QMBN

Në hapësirat e ...
Trajnim një ditor për aplikim

Trajnim një ditor për aplikim

Më datë 4 prill në ...
Si të aplikojmë për punë

Si të aplikojmë për punë

Trajnim njëditor: ...
Punë praktike në EVN Maqedoni
Misioni vazhdon në Veles, Prilep

Misioni vazhdon në Veles, Prilep

Misioni vazhdon në ...
UNT prezentoi programet e reja

UNT prezentoi programet e reja

Të enjten dhe të ...
Ekipi UNT-së ska të ndalur..

Ekipi UNT-së ska të ndalur..

Sot Universitetië ...
UNT organizoi panel diskutimi për

UNT organizoi panel diskutimi për

Për të shënuar dit ...
UNT dhe Universiteti i Tiranës

UNT dhe Universiteti i Tiranës

Universiteti “Nënë ...
Filloi karvani i vizitave të

Filloi karvani i vizitave të

Sot me datë 01.03 ...
UNT organizoi seminar me temë

UNT organizoi seminar me temë

Ditën e premte (23 ...
UNT dhe Universiteti “Kadri Zeka”

UNT dhe Universiteti “Kadri Zeka”

Universiteti “Nënë ...
UNT fillon vitin e ri

UNT fillon vitin e ri

Sot në hapësirat e ...
Njoftim për fillimin e vitit
Delegacioni i ASHA të Kosovës

Delegacioni i ASHA të Kosovës

Kryetari I ASHA të ...