Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

DEPARTAMENTI PËR MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE PRANË UNT, PREZANTOI PROGRAMIN ERASMUS PLUS

DEPARTAMENTI PËR MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE PRANË UNT, PREZANTOI PROGRAMIN ERASMUS PLUS

Departamenti për marrëdhënie ndërkombëtare pranë UNT, prezantoi programin Erasmus Plus dhe procedurën për aplikim në thirrjen e hapur për mobilitet të studentëve, stafit akademik dhe administrativ të Universitetit Nëna Terezë në Shkup.  UNT ka nënshkruar një numër të madh marrëveshjesh Read More ... ...
PSIKOTERAPEUTI ELTON KAZANXHI NË UNIVERSITETIN “NËNË TEREZA” NË SHKUP

PSIKOTERAPEUTI ELTON KAZANXHI NË UNIVERSITETIN “NËNË TEREZA” NË SHKUP

Universiteti “Nënë Tereza” kishte kënaqësinë të kishte mysafir dhe prezantues, para studentëve të grupit studimor ‘Punë dhe Politikë Sociale’, psikoterapeutin e mirënjohur, njëheri edhe përfaqësuesin dhe trajnerin e EMI – Italy terapisë, z. Elton Kazanxhi nga Italia, asistuar nga Sema Read More ... ...
ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE TË PYJEVE, STUDENTËT E UNT-SË PROMOVUAN APLIKACIONIN “APPLINKA”

ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE TË PYJEVE, STUDENTËT E UNT-SË PROMOVUAN APLIKACIONIN “APPLINKA”

  Një numër i studentëve të Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup vendosën mesazhe kundër ndotjes dhe pro mbrojtjes së mjedisit jetësor në parkun përballë parlamen tit në Shkup. Stundentët vendosën parolla në drunjët përreth, me mesazhe të llojit “Të sfidoj Read More ... ...
UNT PROMOVOI TITUJT E PROFESORËVE RIZVAN SULEJMANI DHE SUNAJ RAIMI SI DHE REVISTËN SHKENCORE ‘INTERKULTURA’

UNT PROMOVOI TITUJT E PROFESORËVE RIZVAN SULEJMANI DHE SUNAJ RAIMI SI DHE REVISTËN SHKENCORE ‘INTERKULTURA’

Sot në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup u promovuan dy libra me autorë, profesorë të UNT-së ‘Globalizimi dhe identiteti shqiptar’ nga autori Prof. Dr. Rizvan Sulejmani, pedagog dhe prorektor në UNT, ‘Filozofia e muzikës në Greqinë antike’  të autorit Prof. Dr. Read More ... ...
SISTEMI MONETARO-KREDITOR DHE BANKAR I RMV-SË

SISTEMI MONETARO-KREDITOR DHE BANKAR I RMV-SË

Ish guvernatori i Bankës Qëndrore të vendit, Prof. Dr. Ljube Tërpeski mbajti një ligjeratë para studentëve të drejtimit Ekonomi e zbatuar dhe ndërmarrësi, në Fakultetin e shkencave teknike, UNT. Tema e ligjeratës ishte: “Sistemi monetaro-kreditor dhe bankar i RMV-së – Read More ... ...
STUDENTËT E TEKNOLOGJISË SË USHQIMIT NË MËSIM PRAKTIK NË TERREN

STUDENTËT E TEKNOLOGJISË SË USHQIMIT NË MËSIM PRAKTIK NË TERREN

Si pjesë e Ushtrimeve në lëndën e Teknologjisë së Paketimit, studentët e vitit të 4-të të Programit studimor të Teknologjisë Ushqimore në Fakultetin e Teknologjisë në Universitetin ‘Nënë Tereza’ në Shkup, së bashku me profesorin e lëndës prof. Dr. Bogdan Read More ... ...
UNT MË DATË 12 DHJETOR PROMOVON TRE BOTIME – FTESË

UNT MË DATË 12 DHJETOR PROMOVON TRE BOTIME – FTESË

Të enjten, më datë 12.12.2019, në orën 11.00, në Amfiteatrin 301 (kati 3-të) Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup do të promovon dy libra me autorë profesorë të UNT-së, dhe revistën shkencore të universitetit: • GLOBALIZIMI DHE IDENTITETI SHQIPTAR nga autori Read More ... ...
UNT NË MBËSHTETJE TË FAMILJEVE TË DËMTUARA NGA TËRMETI NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

UNT NË MBËSHTETJE TË FAMILJEVE TË DËMTUARA NGA TËRMETI NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

Rektori i UNT-së, Prof. Dr. Aziz Pollozhani realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Shkup, Shkëlqësinë e Tij, Z. Fatos Reka, të cilit i shprehu ngushëllime për viktimat e tërmetit katastrofat në Durrës. Rektori për së afërmi njoftoi Read More ... ...
KOMPАNIA GJERMANE ‘REHAU’ PREZANTOI SISTEMET MË TË REJA TË DYERVE, DRITAREVE DHE FASADAVE ME EFIKASITET ENERGJETIK

KOMPАNIA GJERMANE ‘REHAU’ PREZANTOI SISTEMET MË TË REJA TË DYERVE, DRITAREVE DHE FASADAVE ME EFIKASITET ENERGJETIK

Në hapësirat e Fakultetit të Arkitekturës dhe Ndërtimtarisë të Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup u mbajt prezentim mbi sistemet më të reja të dyerve, dritareve dhe fasadave me efikasitet energjetik të lartë nga firma REHAU, e cila ka përfaqësinë e Read More ... ...
SEKRETARI I PËRGJITHSHËM I UNT-SË, KAJOLLI NË VIZITË PUNE NË ÇEKI

SEKRETARI I PËRGJITHSHËM I UNT-SË, KAJOLLI NË VIZITË PUNE NË ÇEKI

Në kuadër të programit Erasmus +, Sekretari i përgjithshëm i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, mr. Bujar Kajolli, në periudhën prej 25-29.11.2019, realizoi vizitë në Universitetin e Veterinerisë dhe Farmacisë në Brno, të Republikës Çeke. Gjatë kësaj vizite ai u Read More ... ...
UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

Ua prezantojmë studentët Vjollca Iljazi dhe Furkan Arifi, studentë të Programit studimor ‘Tekstil, dizajn dhe modelim’ Studentët e vitit të dytë të Programit studimor ‘Tekstil, dizajn dhe modelim’, që funksionon në kuadër të Fakultetit të Shkencave Teknologjike, pranë UNT-së Vjollca Read More ... ...
CALL FOR APPLICATIONS  IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS +

CALL FOR APPLICATIONS IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS +

CALL FOR APPLICATIONS IN THE FRAMEWORK OF THE PROGRAM ERASMUS + ACTION 1: INDIVIDUAL MOBILITY FOR STUDENTS AND TEACHING STAFF for academic 2019/2020 year   The International Relations Office would like to kindly inform you that the “Call for Applications for Student and Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn