УМT со центар за безбедност при работа

thumbnail

Во насока на консолидација на своите тела, и постојана грижа за вработените во нивната работна средина, Универзитетот Мајка Тереза во Скопје неодамна формираше Центар за безбедност при работа, со што УМT е меѓу ретките високообразовни институции со таков центар.   Центарот за безбедност при работа има три главни цели: идентификување на ризиците при работа, Read More …