Ректорот Положани се сретна со италијанскиот амбасадор Карло Ромео

thumbnail

Скопје, 06.02.2019 Продлабочувањето на соработката меѓу Универзитетот Мајка Тереза во Скопје и државните универзитети во Италија беше главната тема на средбата на ректорот на УМТ, проф. Д-р. Азиз Положани и амбасадорот на Италија во Скопје, Н.Е. Карло Ромео.   За Read More …