Презентација на Универзитетот ‘Мајка Тереза’во Скопје во средното училиште СУГС ‘Владо Тасевски’ Скопје.

57068490_2186024528171635_6432787220339359744_o

Скопје, 16.04.2019 Професори од Универзитетот ‘Мајка Тереза’во Скопје, одржаа презентацијата пред матурантите на средното училиште СУГС‘Владо Тасевски’ во Скопје.  Тимот за презентација на УМТ, кој беше составен од професорите Оливера Петровска и Јован Христовски, ги информира матурантите на ова средно училиште со насоките кои се соодветни на постоечките профили од училиштето. Во Read More …