УМТ се претстави пред матурантите на АСУЦ

qwe

Скопје, 17.04.2019 Тимот од Универзитетот ‘Мајка Тереза’ од Скопје составен од проф. д-р Оливера Петровска и м-р Јован Христоски, во рамките на промовирање на универзитетот, беше во посета на средното училиште АСУЦ ‘Боро Петрушевски’ – Скопје. Матурантите беа детално запознаени Read More …