УНИВЕРЗИТЕТОТ ‘МАЈКА ТЕРЕЗА’ ПРИСУСТВУВАШЕ НА ОТВОРЕНИОТ ДЕН НА СРЕДНОТО УЧИЛИШТЕ АСУЦ ‘БОРО ПЕТРУШЕВСКИ’

57379466_2188973251210096_2095407813781094400_o

Скопје, 18.04.2019 На покана на средното училиште АСУЦ ‘Боро Петрушевски’ од Скопје, а по повод организираниот отворен ден на училиштето, претставници од Универзитетот ‘Мајка Тереза’ во состав проф. д-р Оливера Петровска, м-р Јован Христоски, Аритон Рама и студентите Месуд Латифи и Никола Симеоновски, присуствуваа и Read More …