ОНЛАЈН НАСТАВА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“

logo word. png

Универзитетот „Мајка Тереза“, согласно мерките преземени од страна на Владата за престанок на конвенционалната настава со цел да се избегне директен контакт и да се спречи ризикот што произлегува од ширењето на пандемискиот вирус Ковид-19, ќе продолжи со работа по Read More …