ВТОРОСТЕПЕНА ЗАШТИТА ОД УНИВЕРЗИТЕТОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ЗА ЗАСИЛУВАЊЕ НА ЗДРАВСТВЕНАТА ЗАШТИТА НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТИНИЦИ

modeli 3d

Универзитетот „Мајка Тереза“ дизајнира и произведува заштитна опрема за здравствените работници. За да се соочи со досега невидениот светски предизвик предизвикан од пандемијата на корона вирусот КОВИД-19, наставниот кадар при Техничкиот факултет во соработка со соработниците од Приштина и Тирана Read More …