Екипата за проекти од Универзитетот ,,Мајка Тереза’’ во Скопје учествуваше во работилницата организирана во Тирана од страна на проектот VTech

VTECH meeting Tirana _1 (1)

Тирана 25-26 Февруари 2021 – Забрзувањето на модернизацијата на универзитетите од Западен Балкан, вклучвајќи ги и Виртуелните технологии (проектот VTech), беше тема на работилницата организирана во Тирана на тема „Размена на регионални истражувања за употреба на AR / VR во Read More …