NJOFTIM

important_notice

Njoftohen studentët dhe stafi i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup se prej datës 02 deri më 09 Janar 2017 do të jetë periudhë jo pune, kurse studentët e Fakultetit të Shkencave Sociale do të zhvillojnë procesin arsimor në dy lëndë: E Read More …