Universiteti Nënë Tereza ndau Mirënjohje për bashkëpunëtorët që mbështetën atë që nga themelimi dhe mbajti seminar për stafin administrativ

DSC_0094

Rektori i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, Prof.dr. Azis Pollozhani gjatë manifestimit të fundvitit, ndau Mirënjohje për komunën e Çairit dhe Shkollën Fillore “Kongresi i Manastirit” për mbështetjen e dhënë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup që nga themelimi I tij. Read More …