UNIVERSITETI ,,NËNË TEREZA” NË SHKUP NËNSHKROI MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM ME INSPEKTORATIN SHTETËRORË TË AMBIENTIT JETËSOR

DSC_0565

SHKUP, 20.03.2019 Rektori i Universitetit ,,Nënë Tereza” në Shkup, Prof. Dr. Aziz Pollozhani dhe Drejtori i Inspektoratit Shtetërorë të ambientit jetësor  z. Fejzulla Spahia nënshkruan Memorandum për bashkëpunim. Me nënshkrimin e këtij memorandumi vendosen themelet e bashkëpunimit të mëtejmë për Read More …