Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, prezantoi programet studimore para maturantëve të shkollave të mesme në Tetovë

Tetovë, 01.04.2019  Profesorë nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, të udhëhequr nga profesoresha Drenusha Kamberi, vizituan shkollat e mesme në Tetovë, “Kiril Pejçinoviç”, shkollën e mesme ekonomike “8 Shtatori” dhe shkollën e mesme tekstile “Gjoce Stojçeski” me ç’ rast njoftuan maturantët me programet studimore që ofron UNT-ja. Read More …