FTESË PËR PJESËMARRJE

thumbnail_0502_free_speech

Fakulteti i Shkencave Sociale, dega studimore Media dhe komunikim ndërkulturorë, me rastin e 3 Majit – Ditës Ndërkombëtare të Lirisë sē Shprehjes, organizon Seminar në të cilin për rëndësinë e lirisë së shprehjes dhe rolit të medias në zhvilimin e Read More …