Studentët e UNT-së mysafir në ALSAT-M

thumbnail_IMG-a3c967be1f6a474df6eccb58da6d69cf-V

Stundentët e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, nga programi studimor ‘Media dhe Komunikim Nderkulturor’ ishin mysafirë në emisionin e mëngjesit ‘Dita e Re’ në televizionin kombëtar Alsat-M, ku me moderatoren Xhaka Jonuzi biseduan për dëshirat dhe ëndrrat e tyre. Ata Read More …