Profesori i UNT-së Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi morri pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare në Prishtinë

Prishtinë, Gusht 2019  Profesori i UNT-së Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi morri pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare që u mbajt nga data 19 deri më 30 Gusht në kryeqytetin kosovar, Prishtinë. Profesor Ibrahimi në paraqitjen e tij prezatoi ‘’Varietet në Read More …