UNT MERR PJESË NË TAKIMIN E RADHËS NË KUADËR TË PROJEKTIT e-VIVA, MBAJTUR NË UNIVERSITETIN E DUISBURG-ESSEN, GJERMANI

88210264_2794698717304210_8344818849912193024_o

Universiteti “Nënë Tereza” si pjesë e konsorciumit prej 16 partnerësh në themelimin dhe implementimin e projektit ndërkombëtar e-VIVA (Enhancing and Validating servIce related competences in Versatile learning environments in Western BAlkan Universities – Përmirësimi dhe vlerësimi i kompetencave të lidhura Read More …